![Traiteur Patrick De Groote Traiteur Patrick De Groote](https://www.patrickdegroote.be/wp-content/uploads/2016/06/Favicon.png)
Bestellen:
Bestellen kan tot 3 dagen op voorhand telefonisch op nr. 0472 69 91 46 of via mail naar info@patrickdegroote.be. Alle prijzen zijn btw inclusief.
Afhalingen in de Valkeniersstraat 10 te 8340 Sijsele, dagelijks tussen 16u en 17u.
Gratis leveringen aan huis in de voormiddag in groot-Damme, Brugge, Blankenberge, en omstreken!
Voor meer info, surf naar www.patrickdegroote.be
Suggesties ZOMER
Aperitiefhapjes
Culinaire hapjes | vanaf € 2,5/st. |
Tapas-plankje fingerfood: olijven, zongedroogde tomaatjes, inktvissalade, tapenade artisjok, focacciatoast, Pecorino, salami, Parma | € 7/pers |
Voorgerechten
Trio van Belgische asperges, zalm (koud) | € 19/pers |
Tartaar van gerookte enctrecote, knolselder (koud) | € 21/pers |
Gerookte Oosterschelde paling, appel, selder, komkommer (koud) | € 24/pers |
Tongschar, strandkrab, spitskool (warm) | € 21/pers |
Dorade gegrild, gevulde tomaat mascarpone (warm) | € 21/pers |
Gegratineerde Zeeuwse oesters (6 stuks) (warm) | € 26/pers |
Soep
Aspergevelouté | € 8/L |
Kreeftenbisque | € 12/L |
Hoofdgerechten
VIS | |
Gebakken heilbot, groene asperges, risotto | € 26/pers |
Grietfilet, pastinaak, lamsoor | € 29/pers |
Rode poon, bouillabaissejus, paellarijst | € 29/pers |
Gegrilde tarbot, jus ossenstaart, tomatenvaria | € 31/pers |
VLEES | |
Eendenborst, Belgische kersen, zoete aardappel | € 27/pers |
Gegrilde kalfs rib-eye | € 29/pers |
Lamsfilet, pulled lamsschouder, aubergine, puntpaprika | € 29/pers |
Vegetarische gerechten
Vegan ceviche (zoetzure groentensalade) | € 10/pers |
Carpaccio van tomatenmix, crème van notensla | € 10/pers |
Pappardelle, kruidige pesto, noten en champignons | € 12/pers |
Dessert
Creatie van aardbeien en witte chocolade | € 10/pers |
Crumble van rood fruit | € 10/pers |
Dessertenbord | € 10/pers |
Kaasbortje de luxe | € 15/pers |