
Bestellen:
Bestellen kan tot 3 dagen op voorhand telefonisch op nr. 0472 69 91 46 of via mail naar info@patrickdegroote.be. Alle prijzen zijn btw inclusief.
Afhalingen in de Valkeniersstraat 10 te 8340 Sijsele, dagelijks tussen 16u en 17u.
Gratis leveringen aan huis in de voormiddag in groot-Damme, Brugge, Blankenberge, en omstreken!
Voor meer info, surf naar www.patrickdegroote.be
Suggesties HERFST
Aperitiefhapjes
Culinaire hapjes | vanaf € 2,5/st. |
Tapas-plankje fingerfood: olijven, zongedroogde tomaatjes, inktvissalade, tapenade artisjok, focacciatoast, Pecorino, salami, Parma | € 7/pers |
Voorgerechten
Ceviche van schelvis, citrus, broccoli (koud) | € 15/pers |
Carpaccio van licht gerookte entrecôte (koud) | € 16/pers |
Tonijn kort gebakken, hummus, coucous (koud) | € 18/pers |
Scampi’s maison (6 stuks) (warm) | € 15/pers |
Rode poon, auberginetaartje, tomaat (warm) | € 19/pers |
Vol-au-vent hoevekip, zwezeriken (warm) | € 20/pers |
Soep
Bospaddenstoelensoep | € 7/L |
Hoofdgerechten
VIS | |
Rollade van schartong, grijze garnalen, puree | € 18/pers |
Vispannetje van de chef | € 18/pers |
Rivierpaling maison | € 18/pers |
VLEES | |
Kalfsfilet op lage temperatuur gegaard, structuur van wortelen | € 24/pers |
Fazant in de room, wildgarnituur | € 28/pers |
Hertenkalffilet, rode wijnsaus, wildgarnituur | € 29/pers |
Vegetarische gerechten
Vegan ceviche (zoetzure groentensalade) | € 10/pers |
Carpaccio van tomatenmix, crème van notensla | € 10/pers |
Pappardelle, kruidige pesto, noten en champignons | € 12/pers |
Dessert
Peren tartelette, vanilleijs | € 8/pers |
Crumble van rood fruit | € 10/pers |
Dessertenbord | € 10/pers |
Kaasbordje | € 15/pers |