Suggesties

Traiteur Patrick De Groote

Bestellen:

Bestellen kan tot 3 dagen op voorhand telefonisch op nr. 0472 69 91 46 of via mail naar info@patrickdegroote.be. Alle prijzen zijn btw inclusief.

Afhalingen in de Valkeniersstraat 10 te 8340 Sijsele, dagelijks tussen 16u en 17u.

Gratis leveringen aan huis in de voormiddag  in groot-Damme, Brugge, Blankenberge, en omstreken!

Voor meer info, surf naar www.patrickdegroote.be

Suggesties ZOMER 2021

Aperitiefhapjes

Culinaire hapjes va. € 2,-/st.

Mini-sandwiches

– Gewoon beleg € 1,80/st.
– Luxe beleg € 2,00/st.

Tapas-plankje

€ 7,00/st.

Voorgerechten

Koude voorgerechten
Carpaccio van tomaten met Zeebrugse garnalen € 16/pers
Gravlax van zalm, citrus, venkel € 14/pers
Vitello tonatto € 16/pers

 

Warme voorgerechten
Cassoulet van schelp- en schaaldieren € 16/pers
Ravioli, zeebaars, paprika € 16/pers
Luxe vol-au-vent onder bladerdeeg € 16/pers

Soepen

Gazpacho met nodige garnituur € 7/L
Aspergevelouté, gerookte zalm € 7/L

Hoofdgerechten

VIS
Gevulde ravioli, zalm, paprika € 18/pers
Gegrilde zeebaarsfilet, artisjok, charlotte aardappelen € 19/pers
Een volledige kreeft (500 gr), fijne kruiden, pasta € 35/pers
Alle klassieke kreeften- en visbereidingen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

 

VLEES
Mechelse koekoeksborst, appel, witloof, curry, aardappelbrunoise € 20/pers
Vol-au-vent de luxe (parelhoen, zwezeriken,…) € 24/pers
Lamskroontje persillade, Provençaals groententaartje, gratin aardappelen € 23/pers

Vegetarische gerechten

Vegan ceviche (zoetzure groentensalade) € 10/pers
Carpaccio van tomatenmix, crème van notensla € 10/pers
Pappardelle, kruidige pesto, noten en champignons € 12/pers

 


Dessert

Apfelstrüdel € 6/pers
Dessertbordje € 8/pers
Kaasplankje € 10/pers