Agenda/inschrijven

Traiteur Patrick De Groote

Programma kookworkshops


Kookworkshop Barbeque 2016

PROGRAMMA 2018-2019

Flyer Kookworkshop

Inschrijven via sapa1@pandora.be met opgave van thema kookworkshop + datum, aantal deelnemers, naam en e-mail adres (per deelnemer).


November: Op de culinaire toer met witloof

Witloof, ‘chicon’, rauw, gebakken, gestoofd, krokant, fris, bitter, zoet,… Witloof is zo veelzijdig dat men er alle kanten mee op kan.

Datum Beschikbaarheid (*)
07/11/2018 VOLZET*
08/11/2018 Inschrijven mogelijk
14/11/2018 Inschrijven mogelijk

December: Feestmenu

Nieuwe recepten! Merry Christmas, Happy New Year! Geen zorgen met de feestdagen, we bereiden een culinair feestmenu zodat je met de feestdagen je familie en vrienden gastronomisch kan verwennen!

Datum Beschikbaarheid (*)
05/12/2018 VOLZET*
10/12/2018 VOLZET*
11/12/2018 VOLZET*

Januari: Vegetarisch culinair

Omdat ook vegetariërs het verdienen om heerlijke, culinaire gerechten te proeven, maken we een volledig menu, van hapjes tot dessert!

Datum Beschikbaarheid (*)
08/01/2019 Inschrijven mogelijk
09/01/2019 Inschrijven mogelijk
10/01/2019 Inschrijven mogelijk

Februari: Sushi world

Rol je eigen sushi tijdens een sushi workshop. Het meest bekende Japanse gerecht is ongetwijfeld sushi. Sushi kan met allerlei ingrediënten worden bereid. Er bestaan dan ook verschillende soorten sushi, met telkens een andere benaming, zoals bv. nigiri, sashimi, maki, uramaki, temaki,…

Datum Beschikbaarheid (*)
06/02/2019 VOLZET*
07/02/2019 Nog 1 vrije plaats
20/02/2019 VOLZET*

Maart: De Franse bistrogerechten

De bistrokeuken is de boerenkeuken van het Franse platteland. Een pure en eerlijke keuken zonder veel tralala. Sommige van die Franse klassiekers zijn over de hele wereld gekend, van de steak tartaar, coq au vin tot de crème brûlée.

Datum Beschikbaarheid (*)
05/03/2019 Inschrijven mogelijk
06/03/2019 VOLZET*
07/03/2019 VOLZET*

April: Sharing dishes

Samen delen en genieten van de lekkerste gerechten. Dat kan met sharing dishes. We maken leuke en trendy gerechten en serveren die op grote schalen zodat ze gemakkelijk kunnen gedeeld worden met de tafelgenoten. Zo ontstaat er automatisch een heerlijke, ontspannen en gezellige sfeer aan tafel.

Datum Beschikbaarheid (*)
03/04/2019 VOLZET*
04/04/2019 VOLZET*
09/04/2019 VOLZET*

Mei: Hopas

Hopas zijn tapas gecombineerd met een streekbier. Hop (basisingrediënt voor het brouwen van bier) + tapa (Spaans aperitiefhapje) = HOPAS. We maken de beste hopas met de lekkerste Vlaamse streekproducten en bieren.

Datum Beschikbaarheid (*)
08/05/2019 VOLZET*
09/05/2019 Inschrijven mogelijk
14/05/2019 Inschrijven mogelijk

Juni: BBQ Special (Nieuwe recepten!)

Deze workshop is elk jaar opnieuw een topper! De zomer komt eraan, en wie zomer zegt, zegt barbecue! Helaas is niet elk barbecuefestijn synoniem voor een lekkere maaltijd. Om groenten, vlees en vis perfect knapperig en gaar van de kolen te halen, is enige vakkennis nodig.

In een ontspannen sfeer leren we de kneepjes van het vak en bereiden we een volledige gastronomische menu op de bbq !

Datum Beschikbaarheid (*)
04/06/2019 Inschrijven mogelijk
05/06/2019 Inschrijven mogelijk
06/06/2019 VOLZET*

(*) indien volzet, dan kan je je inschrijven op de reservelijst. Bij annulaties wordt de reservelijst gecontacteerd (in volgorde van inschrijving) en kan je alsnog deelnemen.

Vanaf 10 inschrijvingen op de reservelijst, wordt er een extra kookworkshop georganiseerd en krijg je opnieuw de kans (vrijblijvend) om in te schrijven.

Voor meer info klik HIER.