Agenda/inschrijven

Traiteur Patrick De Groote

Programma kookworkshops


Kookworkshop Barbeque 2016

PROGRAMMA 2019-2020

Flyer Kookworkshop

Inschrijven via sapa1@pandora.be met opgave van thema kookworkshop + datum, aantal deelnemers, naam en e-mail adres (per deelnemer).


NOVEMBER: WILD EN TAM GEVOGELTE

Zowel tam gevogelte zoals parelhoen en kwartel als wild gevogelte zoals fazant, eend en bosduif komen aan bod. Laat je inspireren door recepten, tips and trics.

Datum Beschikbaarheid (*)
12/11/2019 inschrijven mogelijk
13/11/2019 VOLZET*
14/11/2019 Nog 4 vrije plaatsen

DECEMBER: FEESTMENU

Merry Christmas, Happy New Year! Geen zorgen met de feestdagen, we bereiden een culinair feestmenu zodat je met de feestdagen je familie en vrienden gastronomisch kan verwennen!

Datum Beschikbaarheid (*)
17/12/2019 VOLZET*
18/12/2019 VOLZET*
19/12/2019 VOLZET*

JANUARI: DE ITALIAANSE DAGELIJKSE KOST “IL PIATTO DEL GIORNO”

Elke regio, ja zelfs elke stad heeft zijn eigen specialiteit, van het Noorden tot het Zuiden, een bonte verzameling van de heerlijkste gerechten. Makkelijk, snel en lekker, zoals risotto met asperges, gnocchi.

Datum Beschikbaarheid (*)
07/01/2020 VOLZET*
08/01/2020 VOLZET*
09/01/2020 VOLZET*

FEBRUARI: DE EXOTISCHE KEUKEN

Ontdek de diversiteit aan vis, vlees en groenten uit alle hoeken van de wereld, een walhalla voor foodlovers, zoals bereidingen met kangoeroe, bizon, papaya.

Datum Beschikbaarheid (*)
05/02/2020 VOLZET*
06/02/2020 nog 3 vrije plaatsen
12/02/2020 inschrijven mogelijk

MAART: ORIGINELE CROQUES

Een croque is een gerecht dat bereid wordt met twee sneetjes brood met daartussen beleg dat geroosterd wordt. Een gerecht waarbij je eindeloos kan variëren van een simpele snack tot een culinair croquegerecht zoals croque met tapenade, Parma en burrata mozzarella.

Datum Beschikbaarheid (*)
17/03/2020 Nog 1 vrije plaats
18/03/2020 VOLZET*
19/03/2020 VOLZET*

APRIL: HAPJES IN EEN GLAASJE

De ultieme hapjesworkshop met fascinerende smaaksensaties zoals makreel met zoetzure groentjes, spek en paprika of rivierkreeftjes met doperwten en appel.

Datum Beschikbaarheid (*)
07/04/2020 VOLZET*
08/04/2020 VOLZET*
09/04/2020 VOLZET*

MEI: ZOMERSE GERECHTEN

Ontdek de beste zomerse specialiteiten en proef de zon op je bord zoals gazpacho van komkommer en venkel, taboulé of een soepje van rabarber als dessert.

Datum Beschikbaarheid (*)
06/05/2020 VOLZET*
07/05/2020 VOLZET*
12/05/2020 VOLZET*

JUNI: BBQ

Deze workshop is elk jaar opnieuw een topper! De zomer komt eraan, en wie zomer zegt, zegt barbecue! Helaas is niet elk barbecuefestijn synoniem voor een lekkere maaltijd. Om groenten, vlees en vis perfect knapperig en gaar van de kolen te halen, is enige vakkennis nodig. In een ontspannen sfeer leren we de kneepjes van het vak en bereiden we een volledige gastronomische menu op de bbq!

Datum Beschikbaarheid (*)
02/06/2020 VOLZET*
03/06/2020 VOLZET*
04/06/2020 VOLZET*

(*) indien volzet, dan kan je je inschrijven op de reservelijst. Bij annulaties wordt de reservelijst gecontacteerd (in volgorde van inschrijving) en kan je alsnog deelnemen.

Vanaf 10 inschrijvingen op de reservelijst, wordt er een extra kookworkshop georganiseerd en krijg je opnieuw de kans (vrijblijvend) om in te schrijven.

Voor meer info klik HIER.