Patrick De Groote

Patrick De Groote

Patrick De Groote


Patrick De Groote

Patrick De Groote

Afhaalgerechten – Kok aan Huis – Traiteur – Kookworkshops – Bedrijfscatering

Patrick De Groote genoot zijn opleiding aan de hotelschool in Oostende en heeft zijn kennis aangescherpt in diverse gerenommeerde toprestaurants en traiteurs in binnen- en  buitenland.
Hij is een allround-kok die uitsluitend werkt met seizoensgebonden producten van topkwaliteit. Zijn keuken is een wereldkeuken, maar hij leeft zich voornamelijk culinair en creatief uit in de Frans-Provençaalse keuken.

Met de afhaalgerechten van Patrick is het een koud kunstje om de heerlijkste gerechten in een mum van tijd op tafel te goochelen.  Alle  bereidingen zijn zo gemaakt dat ze makkelijk op te warmen en te serveren zijn (bij het afhalen van de gerechten wordt bovendien een handleiding meegegeven).

De “kok aan huis-service” maakt dat je volop kan genieten van een gastronomisch etentje in eigen huis of een andere locatie. Geen stress of zorgen en genieten op hoogstaand culinair niveau! Ook voor traiteurdienst (Communiefeest, doopfeest, recepties,…) kan je hier terecht. Een offerte wordt op maat gemaakt. De ‘BBQ-Walking-dinner’ is ondertussen een echte topper geworden!

Chef Patrick wil ook graag zijn kennis delen met elke kookliefhebber en zo kwamen de kookworkshops tot stand. Mannen, vrouwen, dummies, hobby-koks, professionals, er is voor elk wat wils en voorkennis is niet vereist. Er wordt gekookt op een leuke locatie in een gemoedelijke sfeer. De recepten neem je mee naar huis. Elke maand komt een ander thema aan bod. Tips voor nieuwe thema’s zijn altijd welkom!

Op het vlak van bedrijfscatering is traiteur Patrick de laatste jaren enorm geëvolueerd. Specialiteit zijn de verzorgde koffiebreaks en bedrijfslunchen in bedrijven zoals MBZ, Fluxys,…

Heb je vragen, contacteer ons HIER.

Volg ons op Facebook