Suggesties

Traiteur Patrick De Groote

Wilt U bestellen ?

E-mail: sapa1@pandora.be
Tel.: +32 50 36 20 93
Mob.: +32 472 69 91 46 /  +32 473 28 22 40

  • Bestellen : ten laatste 1 week op voorhand
  • Afhaaladres (op afspraak) :
    Valkeniersstraat 10 – 8340 Sijsele
  • Alle instructies nodig voor het opwarmen en serveren van de gerechten worden meegegeven bij afhaling.
  • Alle vermelde prijzen zijn afhaalprijzen,
    BTW incl.

PRETTIGE & CULINAIRE FEESTDAGEN !


Kerst- en Nieuwjaarssuggesties 2018/2019


Aperitiefhapjes

Culinaire hapjes vanaf € 1,5/st.
Oester met gin, komkommer en limoen € 3,-/st.
Praline van ganzenlever, notencrumble en gerookte eendenborst € 3,-/st.

 


Voorgerechten

Koude voorgerechten
Gravlax van Schotse zalm en venkelstructuren € 15,-/pers.
Zeevruchtenschotel vanaf € 20,-/pers.
Ganzenleverpastei van het huis met de nodige garnituur € 26,-/pers.

 

Warme voorgerechten
Artisanale garnaalkroketten € 3,5/st
Gevulde Sint-Jacobsschelp ‘Normande’ € 15,-/pers.
Trio van Noordzeevisjes
(ook verkrijgbaar als hoofdgerecht aan € 24,-/pers.)
€ 18,-/pers.
½ Kreeft (look, Thermidor, fijne kruiden) € 24,-/pers.

Soep

Fazantensoep met witloof € 8,-/L.

Hoofdgerechten

VIS
Kabeljauwhaasje, boschampignons, polderpuree € 26,-/pers
Bouillabaisse Royale (incl. ½ kreeft) met de nodige garnituur € 38,-/pers.
Alle klassieke kreeften- en visbereidingen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

 

VLEES
Gemarineerd varkenshaasje, klassieke groentenkrans, kroketten, mosterdsaus € 16,-/pers.
Fazant fine champagne, wildgarnituur, stoempkroketten € 23,-/pers.
Alle gerechten zijn voorzien van aangepaste groenten en aardappelen naar keuze.

Suggesties te verkrijgen t/m 31/01/2019