Seizoenssuggesties

Traiteur Patrick De Groote

Wilt U bestellen ?

Afhalingen:
Valkeniersstraat 10
8340 Sijsele-Damme

E-mail: sapa1@pandora.be
Tel.: +32 50 36 20 93
Mob.: +32 472 69 91 46

Gelieve steeds een 4-tal dagen op voorhand te bestellen.


HERFSTSUGGESTIES 2018


Aperitiefhapjes

Culinaire hapjes va. € 1,5/st.

Mini-sandwiches

– Gewoon beleg € 1,20/st.
– Luxe beleg € 1,50/st.

Voorgerechten

Koude voorgerechten
Carpaccio van witloof, wijting, damse mokke € 12,-/pers.
Ballotine van fazant, beukzwammen, vijgen € 13,-/pers.
Geroosterde makreel, aubergine, trostomaat € 12,-/pers.
Zeeuwse mosselen, sjalot, ingelegde citroen € 13,-/pers.

 

Warme voorgerechten
Op z’n vel gebakken zalm, pesto, pruimtomaat, buffelmozzarella € 12,-/pers.
Toast met bospaddenstoelen € 15,-/pers.
St-Jacobsmosselen, kokkels, venkel € 16,-/pers.
Zeebaars, schorseneren, ossenstaartjus € 18,-/pers.
½ Kreeft, snijbiet, risotto € 23,-/pers.

Soepen

Parijse champignons, boursin € 6,-/L.

Hoofdgerechten

VIS
Zalm, doperwten, zoete ajuin € 18,-/pers
Roggevleugel, pompoen, shiitake € 18,-/pers.
Heilbot, groene selder, bintjes € 19,-/pers.
Zeeduivel, langoustine, spitskool € 20,-/pers.
NIEUW ‘Plateau fruits de mer’ € 18,-/pers.
Alle klassieke kreeften- en visbereidingen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

 

VLEES
Rollade van wild konijn, bietjes € 22,-/pers.
Kalfsfilet in korst, gevulde groene kool € 26,-/pers.
Reefilet, pistache noten, witloof € 28,-/pers.
Alle wildgerechten zijn te verkrijgen op aanvraag ! Vraag naar info!

Dessert

Trio van chocolade € 6,-/pers.
Rabarbercompote, ijssoufflé € 6,-/pers.
Tarte tatin vanille € 8,-/pers.

 

Alle suggesties zijn verkrijgbaar tot 15 december 2018.