Seizoenssuggesties

Traiteur Patrick De Groote

Wilt U bestellen ?

Afhalingen:
Valkeniersstraat 10
8340 Sijsele-Damme

E-mail: sapa1@pandora.be
Tel.: +32 50 36 20 93
Mob.: +32 472 69 91 46

Gelieve steeds een 4-tal dagen op voorhand te bestellen.


LENTESUGGESTIES 2019

Aperitiefhapjes

Culinaire hapjes va. € 1,5/st.

Mini-sandwiches

– Gewoon beleg € 1,20/st.
– Luxe beleg € 1,50/st.

Voorgerechten

Koude voorgerechten
Ceviche van wijting, courgette, groene asperges € 14,-/pers.
Tomaatvariëteiten met ballotine van roggevleugel € 16,-/pers.
Carpaccio van op lage temperatuur gegaarde kalfsfilet, Mechelse asperges € 16,-/pers.
Rode biet, ganzenlever, paling € 18,-/pers.

 

Warme voorgerechten
Kwartel, gebakken asperges, shittake € 15,-/pers.
Gebakken schelp- & schaaldieren risotto € 15,-/pers.
Griet, mini pastinaak, citroen € 16,-/pers.
Gekonfijte kabeljauw, zeekraal, waterkers, zwarte olijven € 16,-/pers.

Soepen

Dashi bouillon, sojascheuten, glasnoedels € 7,-/L.
Velouté van asperges, met kaastoast en zalm € 6,-/pers.

Hoofdgerechten

VIS
Gegrilde aubergine, rode poon, Zuiderse puree € 19,-/pers
Op vel gebakken zeebaars, asperge, aardappelbrunoise € 19,-/pers.
Schartong filet, quinoa, bloemkool, amandel € 19,-/pers.
Tarbot gebakken op brood, uienvariëteiten € 26,-/pers.
Alle klassieke kreeften- en visbereidingen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

 

VLEES
Konijnenrug, zandwortel, morilles € 21,-/pers.
Damse lamssteak, prei en daslook € 21,-/pers.
Jodenhaasfilet (rundsfilet), zoete aardappel, sjalot en veldsalade € 22,-/pers.
Trio van kalfsvlees (filet, wang, zwezerik), BBQ-groenten € 23,-/pers.

Dessert

Panna cotta, platte kaas, framboos, speculoos € 6,-/pers.
Rijsttaartje, abricozen, vanille € 6,-/pers.
Kaasplankje € 6,-/pers.

 

Alle suggesties zijn verkrijgbaar tot einde juli 2019.