Seizoenssuggesties

Traiteur Patrick De Groote

Wilt U bestellen ?

Afhalingen:
Valkeniersstraat 10
8340 Sijsele-Damme

E-mail: sapa1@pandora.be
Tel.: +32 50 36 20 93
Mob.: +32 472 69 91 46

Gelieve steeds een 4-tal dagen op voorhand te bestellen.


ZOMERSUGGESTIES 2019

Aperitiefhapjes

Culinaire hapjes va. € 1,75/st.

Mini-sandwiches

– Gewoon beleg € 1,20/st.
– Luxe beleg € 1,50/st.

Voorgerechten

Koude voorgerechten
Zeeuwse mosselen met gemarineerde groentensalsa € 12,-/pers.
Tomaatvariëteiten met gekonfijte grietfilet € 13,-/pers.
Carpaccio van traag gegaarde eendenborst € 14,-/pers.
Titaki van tonijn en zalm € 14,-/pers.

 

Warme voorgerechten
Traaggegaard buikspek, zoetzure saus, wortel € 11,-/pers.
Champignons farcis (vege) € 12,-/pers.
Zeeuwse kokkels met citroengras € 12,-/pers.
Zeewolf met masala, limoen en gember € 13,-/pers.
Kingkrab, vanille, paksoi € 19,-/pers.

Soepen

Waterkerssoep, kippenballetjes € 6,-/L.
Garnalenbisque, venkel € 7,-/pers.

Hoofdgerechten

VIS
Rode poon op z’n Zuiders € 19,-/pers
Kabeljauw, bloemkool, chorizo € 19,-/pers.
Onze specialiteit: Bouillabaisse € 28,-/pers.
Bouillabaisse + ½ kreeft € 40,-/pers.
Plateau fruits de mer met ½ kreeft € 45,-/pers.
Alle klassieke kreeften- en visbereidingen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

 

VLEES
Damse lamssteak, prei en daslook € 21,-/pers.
Jodenhaasfilet (rundsfilet), zoete aardappel, sjalot en veldsalade € 24,-/pers.
Trio van kalfsvlees (filet, wang, zwezerik), BBQ-groenten € 24,-/pers.

Dessert

Panna cotta, rabarber, aardbeien € 6,-/pers.
Dessertbordje € 8,-/pers.
Kaasplankje € 10,-/pers.

 

Alle suggesties zijn verkrijgbaar tot eind september 2019.