Seizoenssuggesties

Traiteur Patrick De Groote

Wilt U bestellen ?

Afhalingen:
Valkeniersstraat 10
8340 Sijsele-Damme

E-mail: sapa1@pandora.be
Tel.: +32 50 36 20 93
Mob.: +32 472 69 91 46

Gelieve steeds een 4-tal dagen op voorhand te bestellen.


SUGGESTIES WINTER/VALENTIJN 2019


Aperitiefhapjes

Culinaire hapjes va. € 1,5/st.

Mini-sandwiches

– Gewoon beleg € 1,20/st.
– Luxe beleg € 1,50/st.

Voorgerechten

Koude voorgerechten
Rundstartaar, oester en soja € 14,-/pers.
Gerookte eendenborst, raapjes en spek € 15,-/pers.
Lagoustinestaartjes, butternut en sinaasappel € 18,-/pers.
Carpaccio van Sint-Jacobsvrucht, truffel en aardpeer € 18,-/pers.

 

Warme voorgerechten
Gevulde pasta met ricotta (vegetarisch) € 12,-/pers.
Kabeljauw, witte kool en zachte curry € 16,-/pers.
Cassoulet van schelp -en schaaldieren, look en venkel € 17,-/pers.
Toast met bosschampignon en gerookt everzwijn € 17,-/pers.

Soepen

Butternutsoepje met spek € 6,-/L.
Mosselsoepje met citroengras € 7,-/L.

Hoofdgerechten

VIS
Gratin van witloof en zalm € 16,-/pers
Gebakken pladijsfilet met puree en courgette € 19,-/pers.
Paling gebakken, room of maison met sla en verse frietjes € 28,-/pers.
Bouillabaisse van ’t huis (specialiteit) met rouille, toastjes, inclusief 1/2 kreeft € 38,-/pers.
Alle klassieke kreeften- en visbereidingen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

 

VLEES
Wildstoofpotje, knolselder, veenbessen en appel € 18,-/pers.
Ardeens gebraad Orloff € 18,-/pers.
Fazant met fine champagne € 23,-/pers.
Hertenkalf, spitskool en stoempkroketten € 28,-/pers.

Dessert

Crème brûlée op z’n Normandisch € 6,-/pers.
Cheesecake met speculoos € 6,-/pers.
Trio van chocolade € 6,-/pers.

 

Alle suggesties zijn verkrijgbaar tot einde maart 2019.