
Bestellen/afhalen
- Bestellen via mail naar info@patrickdegroote.be of tel via nr. 0472 69 91 46
- Nieuw afhaaladres vanaf 15/11/2024: Het Havenhuis, Lodewijk Coiseaukaai 1 te 8000 Brugge – afhaalmoment wordt afgesproken
- Alle instructies nodig voor het opwarmen en serveren van de gerechten worden meegegeven bij afhaling
- Alle gerechten uit de menu zijn apart verkrijgbaar (op vraag)
- Aangepaste wijnen ter plaatse te verkrijgen
- Alle vermelde prijzen zijn afhaalprijzen, BTW incl.
PRETTIGE & CULINAIRE FEESTDAGEN !

WE ZIJN VOLZET OP 24/12, 25/12, 31/12 en 1/01 – WE AANVAARDEN GEEN BESTELLINGEN MEER OP DEZE DAGEN – DANK VOOR UW BEGRIP!
KERST & NIEUWJAARS(AFHAAL)MENU
Drie culinaire hapjes voor bij de aperitief:
ganzenlever – kalfskop – peperkoek (koud)
panna cotta gerookte paling (koud)
bitterbal van hoevenkip (frituur)
***
Carpaccio van traag gegaard kalfsfilet (koud)
of
Zeebaars – gevulde tomaat caprese (warm)
of
½ kreeft op z’n Thais (warm) (+€8)
***
Gevogeltevelouté met boschampignons (1/2L) (+€5)
***
Gevulde kalkoenfilet – archiducsaus – wildgarnituur (*)
of
Fazant – fine champagnesaus – wildgarnituur (*) (+€4)
of
Hertenkalffilet – 2 sauzen – wildgarnituur (*) (+€6)
of
Trio van Noordzeevisjes – fijne groentjes – puree
(*) wildgarnituur: rösti aardappelen – peertje veenbessen – witloof – knolselderpuree
***
Tartelette mango – witte chocolade
€49/pers (zonder soep)
broodjes inclusief