KERST & NIEUWJAARSMENU

Traiteur Patrick De Groote

Bestellen/afhalen

  • Bestellen via mail naar info@patrickdegroote.be of tel via nr. 0472 69 91 46
  • Nieuw afhaaladres vanaf 15/11/2024: Het Havenhuis, Lodewijk Coiseaukaai 1 te 8000 Brugge – afhaalmoment wordt afgesproken
  • Alle instructies nodig voor het opwarmen en serveren van de gerechten worden meegegeven bij afhaling
  • Alle gerechten uit de menu zijn apart verkrijgbaar (op vraag)
  • Aangepaste wijnen ter plaatse te verkrijgen
  • Alle vermelde prijzen zijn afhaalprijzen, BTW incl.

PRETTIGE & CULINAIRE FEESTDAGEN !

WE ZIJN VOLZET OP 24/12, 25/12, 31/12 en 1/01 – WE AANVAARDEN GEEN BESTELLINGEN MEER OP DEZE DAGEN – DANK VOOR UW BEGRIP!

KERST & NIEUWJAARS(AFHAAL)MENU

Drie culinaire hapjes voor bij de aperitief:

ganzenlever – kalfskop – peperkoek (koud)

panna cotta gerookte paling (koud)

bitterbal van hoevenkip (frituur)

***

Carpaccio van traag gegaard kalfsfilet (koud)

                                                              of

Zeebaars – gevulde tomaat caprese (warm)

   of

½ kreeft op z’n Thais (warm) (+€8)

 

***

Gevogeltevelouté met boschampignons (1/2L) (+€5)

 

***

Gevulde kalkoenfilet – archiducsaus – wildgarnituur (*)

of

Fazant – fine champagnesaus – wildgarnituur (*) (+€4)

of

Hertenkalffilet – 2 sauzen – wildgarnituur (*) (+€6)

of

Trio van Noordzeevisjes – fijne groentjes – puree

 

(*) wildgarnituur: rösti aardappelen – peertje veenbessen – witloof – knolselderpuree

 

***

 

Tartelette mango – witte chocolade

 

€49/pers (zonder soep)

broodjes inclusief