Menu

Traiteur Patrick De Groote

Wilt U bestellen ?

E-mail: sapa1@pandora.be
Tel.: +32 50 36 20 93
Mob.: +32 472 69 91 46 /  +32 473 28 22 40

  • Bestellen : ten laatste 1 week op voorhand
  • Afhaaladres (op afspraak) :
    Valkeniersstraat 10 – 8340 Sijsele
  • Alle instructies nodig voor het opwarmen en serveren van de gerechten worden meegegeven bij afhaling.
  • Alle vermelde prijzen zijn afhaalprijzen,
    BTW incl.

PRETTIGE & CULINAIRE FEESTDAGEN !


Kerst- en Nieuwjaarsmenu 2018/2019


Drie culinaire hapjes voor bij de aperitief
***

Sint-Jacobsschelp, langoustine, mosselen, paksoi, sojascheuten, sausje van citroengras
of
Kreeftensalade (1/2 kreeft), groene asperges, butternut pompoen (+ € 3,-)
of
Cannelloni van licht gerookt West-Vlaams rood, eendenlever, crème van Damse Mokke

***
Garnalenbisque met toast en rouille
***

Hertenfilet in korst, knolselder, stoempkroketten, beukenzwammen, Portosaus (+ € 4,-)
of
Kalkoenfilet in Gandaham, gevuld appeltje, witloof, dragonsaus, kroketten
of
Gevulde zeetong, Parijse champignons, bieslook, fondantaardappelen (+ € 3,-)
***

Kerst- en Nieuwjaarsgebakje met chocolade, framboos en pistache

€ 40,-/pers. (zonder soep) – € 44,-/pers. (met soep)
Supplement van € 3,- bij de kreeft (voorgerecht)
Supplement van € 4,- bij de hertenfilet (hoofdgerecht)
Supplement van € 3,- bij de zeetong (hoofdgerecht)


Deze menu is beschikbaar tot 31/01/2019
Alle gerechten zijn eveneens apart verkrijgbaar ! (vraag prijs)