Menu

Traiteur Patrick De Groote

Bestellen/afhalen

Bestellen via mail naar info@patrickdegroote.be
Tel. : 0472 69 91 46

  • Bestellen : ten laatste één week op voorhand.
  • Afhaaladres: Valkeniersstraat 10, 8340 Sijsele.
  • Alle instructies nodig voor het opwarmen en serveren van de gerechten worden meegegeven bij afhaling.
  • Alle vermelde prijzen zijn afhaalprijzen, BTW incl.
  • Alles is verkrijgbaar tot 31/1/2021.
  • Alle gerechten uit de menu zijn eveneens apart verkrijgbaar (op vraag).
  • Vegetarische gerechten te verkrijgen (op vraag).

PRETTIGE & CULINAIRE FEESTDAGEN !

KERST & NIEUWJAARSMENU

Drie culinaire hapjes voor bij de aperitief

***

Vitello tonato New Style
OF
Vispannetje de luxe Normande (coquille, tong, gamba, mosselen)
of
½ kreeft gegratineerd met fijne groentjes, bieslooksaus (+ 6€)
of
Cannelloni van everzwijnham, ganzenlever, witloofconfituur, briochebrood

***

Bisque van Zeebrugse garnalen en venkel

***

Gevulde kalkoenfilet, saus met boschampignons, witloof en pastinaak, appeltje veenbessen, kroketten
of
Hertenkalffilet, winterse groentengratin, amandelkroketten, 2 sausjes (+ €5)
of
Fazant, witloof, peertje in rode wijn, knolselder, gratin aardappelen
Of
Filet van jonge tarbot, paksoi, soja, limoen, aardappelsoufflé

***

Dessertbord Kerst & Nieuw
(4 kleine dessertjes + fruit)

€ 40,-/pers. (zonder soep) – € 44,-/pers. (met soep)