Suggesties

Traiteur Patrick De Groote

Wilt U bestellen ?

E-mail: sapa1@pandora.be
Tel.: +32 50 36 20 93
Mob.: +32 472 69 91 46 /  +32 473 28 22 40

  • Bestellen : ten laatste 1 week op voorhand
  • Afhaaladres (op afspraak) :
    Valkeniersstraat 10 – 8340 Sijsele
  • Alle instructies nodig voor het opwarmen en serveren van de gerechten worden meegegeven bij afhaling.
  • Alle vermelde prijzen zijn afhaalprijzen,
    BTW incl.

PRETTIGE & CULINAIRE FEESTDAGEN !


Kerst- en Nieuwjaarssuggesties 2017/2018


Aperitiefhapjes

Culinaire hapjes va. € 1,5/st.

 


Voorgerechten

Koude voorgerechten
Carpaccio van rundsfilet, Parmezaanse crème, Carpaccio van rundsfilet, Parmezaanse crème, crumble van Parma, truffelvinaigrette € 15,-/pers.
Huisbereide terrine van ganzenlever,
kweepeer, briochebrood
€ 16,-/pers.
6 Zeeuwse koude oesters op 3 wijzen € 18,-/pers.
Cocktail van Noordzeekrab € 18,-/pers.
½ kreeft op z’n mooist! € 23,-/pers.

 

Warme voorgerechten
Gevulde Sint-Jacobsschelp Normande € 14,-/pers.
Trio van Noordzeevisjes met fijne groentjes € 14,-/pers.
½ kreeft Thermidor € 26,-/pers.

Soepen (1/2 L/pers.)

Fazantensoep met witloof € 8,-/L.
Kreeftensoep € 10,-/L.

Hoofdgerechten

VIS
Tarbotfilet met risotto, eekhoorntjesbrood € 26,-/pers
Bouillabaisse Royal (incl. ½ kreeft) met de nodige garnituur € 34,-/pers.
Alle klassieke kreeften- en visbereidingen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

 

VLEES
Gemarineerd varkenshaasje, klassieke wildgarnituur € 16,-/pers.
Everzwijngebraad, Bordelaisesaus, rollade van groene kool € 18,-/pers.
Fazant fine champagne € 22,-/pers.
Alle gerechten zijn voorzien van aangepaste groenten en aardappelen naar keuze.