Menu

Traiteur Patrick De Groote

Wilt U bestellen ?

E-mail: sapa1@pandora.be
Tel.: +32 50 36 20 93
Mob.: +32 472 69 91 46 /  +32 473 28 22 40

  • Bestellen : ten laatste 1 week op voorhand
  • Afhaaladres (op afspraak) :
    Valkeniersstraat 10 – 8340 Sijsele
  • Alle instructies nodig voor het opwarmen en serveren van de gerechten worden meegegeven bij afhaling.
  • Alle vermelde prijzen zijn afhaalprijzen,
    BTW incl.

PRETTIGE & CULINAIRE FEESTDAGEN !


Kerst- en Nieuwjaarsmenu 2017/2018


Drie culinaire hapjes

***

Duo van kort gebakken zalm en tonijn, wasabimayonaise, groentensushi (koud)
of
Zeebaarsfilet met kruidenkorst, crème van pastinaak, jus van langoustines
of
Hazenterrine met hazenrugfilet, chutney van appel en veenbessen (koud), kramiek

***

Soepje van ossenstaart met Madeira, fijne groentjes

***

Hertenkalffilet met gebakken schorseneren, geglaceerde uitjes,
sausje van girollen, gratinaardappelen (+ € 4,-)
of
Klassiek gevulde kerstkalkoenfilet, wildgarnituur, kroketten, archiducsaus
of
Verse heilbotfilet met spinazie, witte wijnsaus met kokkels, aardappelsoufflé

***

Dessertbord Kerst en Nieuw


€ 40,-/pers. (zonder soep) – € 43,-/pers. (met soep)
Supplement van € 4,- bij het hertenkalf

Deze menu is beschikbaar tot 31/01/2018
Alle gerechten zijn eveneens apart verkrijgbaar ! (vraag prijs)